Stavite ovo večeras ispod jastuka i desiće se čudo: Želja će vam se ispuniti ako to pravilno uradite

Za ostvarenje želja potrebno je vrijeme, no postoji način da ubrzate proces i usmjerite se samo na ono što želite. Ako se nalazite pred važnim životnim odlukama ili imate dileme koje morate riješiti, ovaj drevni ritual za sreću može biti od pomoći.

Važno je znati da se želje ne ostvaruju odmah; potrebno je poduzeti određene korake kako biste ih privukli u svoj život.

Što treba raditi?

Prije spavanja, napišite na papir ono što želite privući u svoj život i stavite taj papir ispod jastuka. Dok tonete u san, usmjerite svoje misli na svoju želju i zamislite kako biste se osjećali kad se ta želja ostvari.

Najbolje je da se fokusirate isključivo na svoju želju i umirite um. Izbjegavajte razmišljanje o problemima i koncentrirajte se samo na svoje želje i maštanja.

Ako počnete sanjati svoje želje, to je znak da metoda privlačenja djeluje!

Važno je biti strpljiv i ne odustajati nakon nekog vremena. Kao i sve, i za vaše želje potrebno je vrijeme.

Treba imati na umu da ova tehnika nije magični štapić, već metoda koja nas usmjerava na pozitivne ishode, a ne na negativnosti. Kada su naše misli fokusirane na želju i cilj, nesvjesno činimo sve što je u našoj moći da ih ostvarimo, zbog čega je ova tehnika tako učinkovita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *